Visa ikon
Visa priser:

Byxväggen

 

Våra bästa byxmärken

 

Tasty - SvensktAlf Eriksson AB har funnits sedan 1980 men vår erfarenhet och yrkeskunskap om jeans går mycket längre tillbaks än så.
Mos Mosh - Mos Mosh grundades 2010 som ett jeans- och byxmärke. Tack vare välsittande modeller, högkvalitativa material och de snygga detaljer växte märket snabbt. De valde att expandera till toppar, jackor och plagg i skinn och erbjuder idag allt för kvinnans garderob. Vi älskar de vackra färgerna och fina kvalitéerna.
Brax - Brax grundades 1888 i Berlin och har med åren blivit mycket framgångsrikt och säljs i över 1800 butiker över hela världen. Inte konstigt med tanke på dess höga kvalitet, goda passform och snygga design. Brax jobbar bara med de bästa tygleverantörerna och värnar om att slutprodukten ska bli den bästa tänkbara, både för dig och miljön.
Para Mi - Para Mi är ett holländskt varumärke som designar och tillverkar de skönaste jeansen Allting handlar om en bra passform, skön komfort och hög kvalité. Hos oss finner du ett stort utbud av jeans & byxor ifrån Para-Mi.

 

 

 

 

Fler av våra byxmärken är

 

< <